Despre noi

Despre noi2019-02-20T22:38:03+00:00

Cine suntem?

Suntem o echipă de experţi în domeniul psihopedagogic, lingvistic, juridic şi economic, cu o experienţă de peste 20 de ani, în domeniu. Absolvenţi ai universităţilor de stat de profil din ţară, urmate de burse şi studii masterale şi doctorale în ţară şi în străinătate, precum şi de ani de exercitare a profesiilor noastre în tări europene (Italia, Franţa, Elveţia, Anglia) vă punem cu drag la dispoziţie suportul informaţional şi bogăţia noastră profesională şi culturală dobândită în timp.

Schimburile culturale şi ştiintifice la care participăm periodic împreună cu omologi din tările în care am studiat şi lucrat şi ale căror limbi şi culturi ne-au devenit prietene, ne ajută să ne păstrăm mintea şi sufletul deschis colaborării multi şi interculturale.

Ce va oferim?

Echipa noastră de colaboratori oferă primpt și profesional următoarele servicii de reprezentare a Dvs la instituții pentru:

1. Traduceri autorizate în mai multe limbi străine (vezi paginile dedicate)
2. Servicii detaliate de obţinere a Declaratiei de valoare:

 • Vizare acte studii
 • Obtinerea adeverințelor de autenticitate
 • Apostile Haga
 • Copii legalizate
 • Traduceri autorizate
 • Legalizare notariala
 • Reprezentare la consulatul Italiei la Bucuresti
 • Supralegalizare

Suntem la dispoziţia dumneavoastră pentru servicii singulare, complexe şi întotdeauna personalizate!

Împreună, pentru Dumneavoastră!

Raport echitabil calitate/preţ, oferte flexibile şi personalizate pentru fiecare dintre dumneavoastră!

4 motive pentru care să alegeti colaborarea cu NOI:

Servicii comode şi complete

Stabilirea, de comun acord, a condiţiilor de expediere a actelor către noi, fără ca dumneavoastră să trebuiască să vă deplasaţi la sediul nostru!

Definirea etapelor procesării actelor pe care ni le-aţi încredinţat, informarea dvs. periodică privitoare la stadiul dosarului dumneavoastră, a finalizării lucrărilor şi a modului în care puteţi intra în posesia documentelor dvs., direct la dumneavoastră acasă!

Experienţă interculturală şi intracomunitară

Veţi găsi totdeauna la noi deschidere către colaborarea şi interrelaţionarea cu dumneavoastră, indiferent de naţionalitate, pentru găsirea şi combinarea creativă a celor mai potrivite şi eficiente soluţii, legale, la cerinţele dumneavoastră, perfect utilizabile în ţările în care urmează să studiaţi sau să profesaţi. Ne ocupăm în totalitate de efectuarea tuturor demersurilor în vederea integrării sau reintegrării dumneavoastră în realitatea educaţională sau profesională din România.
Punem la dispoziţia dumneavoastră experienţa noastră în cunoaşterea profundă a diverselor culturi europene, precum şi interesul constant pentru aprofundarea cunoştinţelor noastre şi oferirea, fiecăruia dintre dumneavoastră, clienţii noştri, a unor informaţii actualizate referitoare la oportunităţile intracomunitare.

Servicii profesionale şi flexibile, special pentru fiecare dintre dumneavoastră!

Deoarece cunoaştem în detaliu procedurile de alcătuire a dosarelor pentru obţinerea Declaraţiei de Valoare, a Certificatului de Conformitate şi a altor documente solicitate de dumneavoastră vă putem oferi servicii complete şi precise de întocmire a dosarelor pentru diversele instituţii emitente la care vă reprezentăm. Traducerile făcute la noi sunt conforme cerinţelor autorităţilor române şi străine, atent realizate de traducătorii noştri formaţi la şcoli europene şi cu o bogată experienţă profesională în ţara a căror limbă şi cultură şi le-au însuşit.
Punem la dispoziţia fiecăruia dintre dumneavoastră serviciile unui membru al echipei noastre care vă va asista pe tot parcursul procesării dosarului ce vă aparţine şi cu care veţi avea o relaţie constantă de comunicare personalizată, până la încheierea cu succes a colaborării noastre şi expedierea, prin curier rapid, a documentelor direct la dumneavoastră acasă.

Selecţionarea personalizată a oportunităţilor de studiu în învăţământul românesc, cu ulterioară deschidere pe piaţa muncii europene

Punem la dispoziţia dumneavoastră experienţa echipei noastre în învăţământul românesc, în scopul identificării celor mai avantajoase oportunităţi de studiu în România (universităţi şi facultăţi româneşti acreditate şi specialităţi selecţionate în acord cu dezideratele şi interesele dumneavoastră) care vă pot deschide ulterior oportunităţi interesante pe piaţa europeană a muncii.
Dacă sunteţi cetăţeni străini, vă oferim, alături de cursuri intensive de limba română, ore de pregătire în vederea susţinerii examenului de admitere la universităţile româneşti dar şi ASISTENŢĂ GRATUITĂ pentru integrarea în spaţiul şi realitatea românească.

CONTACTATI-NE CU ÎNCREDERE!

SUNTEM TOTDEAUNA AICI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ!

CV Doina Ghiteanu

Manager General

Experienţă

 • Peste 20 de ani experienţă în învăţământ (toate gradele didactice) în România şi în şcolile de stat din Italia (Torino şi Milano), în cadrul Cursului de predare a limbii, culturii şi civilizaţiei româneşti deschis de Ministerul Educaţiei Naţionale în 2007, în şcolile de stat din Italia, Spania şi Belgia- 1979-2009
 • Traducere, mediere  şi interpretariat la Tribunalul din Rho (MI), secţia de carabinieri din Bareggio (MI), Poliţia poştală, şcoli private, reuniuni de afaceri în cadrul unor firme private. din Milano, Italia-2002-2009.
 • Curs de limbă română pentru adulţi italieni la şcoala privată T&T Language Center, Milano
 • Gestiune şi selecţie a personalului- Insitutul Corsi di Lingue din Gallarate (VA), Italia, 2003-2004
 • Consilier psihologic- asistenţă psihologică a adulţilor şi adolescenţilor- Milano, Italia, 2002-2006, periodic.
 • Vicepreşedinte al Asociaţiei Românilor- Italia, 2008-2009
 • Unul din cei 2 coordonatori ai Conferinţei “Italia-Romania: un percorso educativo comune”-Milano, 2007
 • http://www.edscuola.it/archivio/stranieri/18408.pdf
 • Profesor-Coordonator informal pentru prezentarea, publicizarea şi organizarea zonală a cursului ministerial de limbă, cultură şi civilizaţie românescă,  Milano, Italia

Studii

 • Master- Sănătate ocupaţională şi performanţă în organizaţii– Facultatea de Psihologie şi Ştiintele Educaţiei, Universitatea Bucureşti
 • Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Universitatea Bucureşti, cursuri de zi.
 • Institutul Corsi di Lingue, Varese (VA)- examen CILS4 pentru limba italiană- Universitatea pentru străini din Siena, Italia
 • Istituto di metapsicologia applicata, Milano
 • Curs de specializare în tehnici de desensibilizare psihologică post-traumatică, SUA
 • Diplomă de traducător şi interpret pentru limba italiană- Ministerul Culturii, Bucureşti
 • Autorizare pentru traducere şi interpretariat în limba italiană- Ministerul de Justiţiei, Bucureşti
 • Traducător şi interpret română-italiană şi italiană-română, înscris la Camera de Comerţ şi Industrie din Milano
 • Cursuri de perfecţionare în tehnici de negociere, comunicare eficientă, expertiză şi gestiune a personalului (800 ore), în limba italiană-Italia
 • Liceul pedagogic de învăţători, Bucureşti

Abilitati: entuziasm, perseverenţă, seriozitate, flexibilitate, tenacitate, ingeniozitate, promptitudine. încredere în beneficiile şi frumuseţea colaborarii interculturale, deschisă noului şi propriei dezvoltări, capacitate de dăruire oamenilor şi de dedicare profesiei, bun organizator, bună toleranţă a diferenţelor individuale şi culturale, bună capacitate de comunicare şi motivare pentru lucrul în echipă.

Pentru a afla mai multe informatii, trimite-ne un mesaj!

Un membru al echipei noastre te va contacta in cel mai scurt timp.

Sunt de acord cu Termenii si conditiile