Cetateni romani

Cetateni romani2018-08-13T20:44:35+00:00

Vă oferim servicii diverse referitoare la acte de studii,acte de stare civilă, caziere judiciare, sentinţe civile, etc., indiferent de localitatea din România în care au fost eliberate sau în care trebuie lucrate actele dvs.

Așteptăm solicitarea dvs. pentru oricare  dintre  SERVICIILE enumerate mai jos:

1.TRADUCERI AUTORIZATE, legalizate notarial si apostilate la Camera Notarilor – domenii principale: juridic, economic, financiar-contabil, medical

2.SUPRALEGALIZĂRI ale actelor originale şi a traducerilor acestora, pentru ţări care nu sunt semnatare ale Convenţiei de la Haga, la Ministerul Afacerilor Externe si secţiile consulare (ambasade) ale ţărilor respective

3.APOSTILĂRI la Prefectură pentru acte originale, şi la Tribunal pentru sentinţe civile

5.VIZARE ACTE STUDII medii şi liceale la orice ISJ din ţară, în care se află locaţia unităţii de învăţământ emitente (şcoli generale, licee, etc.)

6.VIZARE ACTE STUDII universitare şi postuniversitare la Centrul de Naţional de Recunoaştere şi Echivalare a Diplomelor (CNRED) – Ministerul Educaţiei Naţionale

7.DECLARAŢII DE VALOARE pentru continuarea studiilor sau profesare în Italia

8.CERTIFICATE DE CONFORMITATE întocmirea dosarelor conform cerinţelor autorităţilor competente, în vederea eliberării certificatului de către acestea pentru recunoaşterea profesională în străinătate.

9.CAZIERE JUDICIARE  pregătirea conformă a dosarului, depunerea şi ridicarea documentului 

!!!! Pentru dumneavoastră, cotaţii de preţ, oferte şi condiţii  personalizate în funcţie de serviciile de care aveţi nevoie.

Pentru reprezentarea dvs. la autorităţile competente din România: poate fi necesară o  procură din partea dvs. către noi, însă doar atunci când instituţiile la care ne adresăm o cer în mod expres.

Primire şi predare documente: puteţi transmite actele originale la adresa sediului firmei, prin Atlassib sau firme de curierat rapid (TNT, DHL, FEDEX).

Plata serviciilor: se poate face în orice sistem – virament bancar, Western Union, MoneyGram, etc.

COMPLETAŢI FORMULARUL DE CONTACT

şi veţi fi contactat în cel mai scurt timp de un reprezentant al nostru care vă va oferi consultanţă gratuită şi specializată!

Pentru a afla mai multe informatii, trimite-ne un mesaj!

Un membru al echipei noastre te va contacta in cel mai scurt timp.

Sunt de acord cu Termenii si conditiile