Traduceri autorizate şi interpretariat

Traduceri autorizate şi interpretariat2019-02-20T22:52:18+00:00

1. TRADUCERI autorizate, legalizate notarial şi apostilate la Camera Notarilor

Domenii principale: juridic, economic, financiar-contabil, tehnic, medical

Vă oferim servicii de traducere autorizată şi legalizată în limbile:: engleză, italiană, franceză, spaniolă, olandeză, germană, cehă, suedeză, norvegiană, slovacă, turcă, maghiară, rusă, etc.

Traducerea autorizată: poate fi efectuată doar de traducătorul autorizat de Ministerul Justiţiei în baza Legii nr. 178 din 04.11.1997, publicată în Monitorul Oficial al României nr. 305 din 10 noiembrie 1997, cu modificările şi completările ulterioare. Profesionistul recunoscut de Ministerul Justiţiei poate efectua traduceri autorizate şi interpretariat pentru Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Justiţiei, Parchetul de pe lângă Inalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Direcţia Naţională Anticorupţie, organele de urmărire penală, instanţele judecătoreşti, birourile notarilor publici, avocaţi şi executori judecătoreşti. Încheind traducerea cu semnătura şi stampila proprie, traducătorul autorizat răspunde în faţa legii şi a clientului de acurateţea şi de corectitudinea traducerii, conform originalului.

Echipa InterNations vă oferă servicii eficiente şi precise de traducere şi interpretariat, realizate de traducatori/interpreţi autorizaţi, specializaţi în domeniu şi atent selecţionaţi de experţii noştri.

Vezi şi pagina Tarife

Traducerea autorizată şi legalizată: pentru ca documentul tradus autorizat să poată fi legalizat, traducătorul trebuie să lase un specimen al semnăturii sale la birourile notariale cu care colaborează, pentru ca aceştia să poată legaliza documentele traduse de el, certificând astfel faptul că semnătura sa este autentică şi corespunde specimenului lăsat de acesta la notar.

Utilizare: de obicei pentru acte oficiale emise de autorităţi ale statului: documente de identitate şi stare civilă (certificate de naştere, de căsătorie, de divorţ, de deces), acte de studii, autorizaţii, certificate, hotărâri judecătoreşti, caziere, premise de conducere, etc.

2. INTERPRETARIAT – serviciu de traducere orală precum încheieri de acorduri, între două sau mai multe persoane de naţionalităţi diferite, participante la întâlnire. Un serviciu de interpretariat de calitate, necesită stăpânirea limbii străine, o exprimare fluidă şi nuanţată precum şi o cunoaştere profundă a practicilor şi mentalităţilor culturale ale ţării străine posesoare a limbii în care este specializat interpretul.

3. CURSURI INTENSIVE DE LIMBA ROMÂNĂ

Pentru nivelul incepător-mediu vă oferim pentru început un număr de 80 de ore de cursuri intensive de limbă română cu profesorii noştri specializaţi şi cu experienţă în ţara dumneavoastră. Cele 80 de ore (teorie, exerciţii aplicative, practică) se pot diviza în două module distincte:

I MODUL

– 40 de ore de fonetică,  gramatică, vocabular şi cunoştinţe generale despre România şi cultura acesteia.

Acest modul include 20 de ore de teorie şi 20 de ore de exerciţii aplicative, prezentări în power point şi în funcţie de progresul clientului,  vizitarea cu însoţitor a unor obiective turistice din apropiere şi participarea la evenimente culturale româneşti, în Bucureşti sau în afara acestuia.

Al II-lea MODUL

-40 de ore de vocabular  de specialitate şi exerciţii aplicative pentru utilizarea adecvată a acestuia.

Acest modul include 20 de ore de teorie şi 20 de ore de exerciţii aplicative şi vizite în unităţi private, pentru conversaţii  în limba română cu specialişti în domeniul ales de client ca parcurs academic sau profesional.

Tarifele noastre sunt TOTDEAUNA PERSONALIZATE dar puteţi lua ca punct de reper următoarele tarife standard:

100 Ron/ora- I MODUL

200 Ron/ora- al II-lea MODUL

CONTACTAŢI-NE CU ÎNCREDERE ŞI VOM DEFINI ÎMPREUNĂ CEL MAI BUNPACHET DE PREGĂTIRE PERSONALIZATĂ PENTRU DUMNEAVOASTRĂ!

Pentru a afla mai multe informatii, trimite-ne un mesaj!

Un membru al echipei noastre te va contacta in cel mai scurt timp.

Sunt de acord cu Termenii si conditiile